Art per créixer

L'Art i els Valors'

Música i Valors

“La música es una llei moral, ofereix una ànima al univers, ales al pensament, vol a la imaginació, encant a la tristesa, alegria i vida a cada cosa.Es la essència del ordre que ella restableix, i eleva cap a tot el que és bo, just i bell. Encara que invisible, és la forma enlluernadora, apassionant i eterna de tot plegat”  
-
Plató (429-347 a,c)

 

 

Música i Valors es un projecte dirigit per Eulàlia Abad, i que neix a El Musical de Bellaterra amb objectiu d’investigar la repercussió de l’educació musical en el desenvolupament emocional i en el comportament dels nens de 0 a 5 anys, i difondre l’educació en valors en els més petits. 

 

Les escoles bressol podran rebre tallers de formació per iniciar i orientar els mestres. En les escoles es podran fer també treballs de observació, investigació i seguiment per tal de valorar el desenvolupament emocional i el comportament dels nens de 0 a 5 anys. En el Musical de Bellaterra tindran lloc durant el curs escolar diverses activitats relacionades amb la música i els valors.  

 

Les Jornades d’estiu tindran lloc el mes de Juliol al Musical i comptarem amb la presencia de diferents professionals, que impartiran seminaris i conferències al voltant de l'educació, els valors i la música.

 

L'Associació Art per Créixer compartirà tallers de Música i Valors per infants en diferents llocs de Catalunya.

 

gallery/flor_vermella
Música i Valors (Annexa MxC)