gallery/logoaxc_clr

Associació

Art per Créixer
Eulàlia Abad Roca
gallery/eulaliaabad17

Pedagoga i cantant, ha compaginat la pedagogia treballant en escoles bressol i de música de Barcelona, amb nens fins a 5 anys, utilitzant mètodes prestigiosos como els de Martenot i Willems.

 

Creadora del mètode Música per Créixer

 

Presidenta i socia fundadora de l’Associació Art per Créixer, que inaugurarà el 22 de setembre del 2018

 

Durant els últims 20 anys dedicada a la recerca, elaborant i desenvolupant el seu propi mètode d’educació musical Música per Créixer, especial per nens de 0 a 3 anys.

Ha donat formació, tallers seminaris, i cursos d’aquesta metodologia en diverses escoles, centres privats i públics, col·lectius de Catalunya i a la Comunitat de València, i al Conservatori i escola de música El Musical de Bellaterra, tenint diferent tipus d’un nombrós alumnat, com llevadores, mestres, musicoterapeutes, músics, cantants, etc.

Ha impartit tallers del mètode als departaments d’infantil i de magisteri de la Universitat de Barcelona, dirigits pel Doctor Josep Gustems.

Ha treballat en recerques, com per exemple, l’estudi del so de les campanes, i la seva repercussió en la relaxació i atenció amb nens de 2 anys, amb la musicoterapeuta Catherine Clancy.

Va inaugurar el projecte Música i Valors, i ha impartit diversos seminaris d’aquest projecte en diferents centres i escoles bressol, així com també al Musical de Bellaterra.

Ha fet el seguiment i direcció del projecte Música i Valors a l’escola infantil Llar d’en Pitus de Bellaterra amb la col·laboració del conservatori El Musical de Bellaterra.

Ha treballat i continua elaborant material didàctic per nens i nenes de 0 a 5 anys.